بازدید سرپرست هلدینگ تاپیکو از شرکت کاغذسازی کاوه | تاسیکو

بازدید سرپرست هلدینگ تاپیکو از شرکت کاغذسازی کاوه

بازدید سرپرست هلدینگ تاپیکو از شرکت کاغذسازی کاوه

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی تامین گستر نوین (تاسیکو)به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع کاغذسازی کاوه، روز دوشنبه 2 تیرماه 1404 مهندس رضا توکلی سرپرست شرکت سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تأمین(تاپیکو) و دکتر عبدالله اسدزاده مدیرعامل محترم گروه صنعت سلولزی تامین گستر نوین (تاسیکو) و جمعی از مدیران ارشد تاپیکو با حضور در کارخانه کاغذسازی کاوه از بخش‌های مختلف این مجموعه بازدید کردند و از نزدیک در جریان روند فعالیت‌ها و فرایند تولید کاغذ بسته بندی قرار گرفتند. مهندس حسن خراسانیان سرپرست کاغذسازی کاوه این هیات را همراهی کردند

در ابتدای جلسه دکتر اسدزاده ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص عملکرد این شرکت افزود: شرکت کاغذسازی کاوه جزو 3 شرکت اول تولیدکننده کاغذ بسته بندی در کشور است و در بین 120 تولیدکننده تنها شرکتی که سهامش در بورس معامله می شود، از این جهت حائز اهمیت است و به عنوان شاخص صنعت می توان به این شرکت استناد نمود.

وی گفت: ظرفیت اسمی شرکت 30 هزار تن بوده که مثل بقیه شرکت های سلولزی مزیت رقابتی ندارد. ماشین آلات دست دوم و قدیمی است که خط اول سال 1930 و خط دوم سال 1950 می باشد.

وی بیان داشت: قریب به یک قرن از قدمت این ماشین آلات می گذرد و دلیل دیگر اینکه بهای تمام شده شرکت رقابتی نیست و در قیاس با شرکت هایی که با تکنولوژی مدرن آمده اند و بخشی از زیان دهی را منتسب به این موضوع می دانیم.

وی با بیان اینکه شرکت از نظر موقعیت جغرافیایی در جای خوب قرار دارد گفت: دسترسی خوب بازار که در استان مرکزی (ساوه) و تامین مناسب مواد اولیه قرار دارد و به پشتوانه یک برند قدیمی که خود یک مزیت محسوب می شود و در واقع مسائلی که جنبه ارتباطی در کلنی هلدینگ سلولزی و هم افزایی که با دیگر شرکت ها شکل بگیرد.

وی خاطر نشان کرد: شرکت کاوه دوران فراز و نشیب های متعددی را طی کرده است، در یک دوره ای شرکت سودآوری خیلی خوبی داشته و سپس افول می کند و اکنون برای بار دوم مشمول ماده 141 قانون تجارت شده است، ولی به هرحال با همت پرسنل شرکت و مدیریت جدید و تلاشی که بنده شاهد هستم در 3 ماه سال جاری انجام شده است، شرکت را با بدهی زیادی تحویل گرفته اند و در 2 ماهه اول سال وارد سود خالص و سود عملیاتی شده است.که اگر همین منوال ادامه پیدا کند می توانیم به تحقق یک سود خالص بین 10 تا 15 میلیارد تومان خوش بین باشیم و در تلاشیم به ثباتی از لحاظ عملیاتی و وضعیت مالی برسیم.

ایشان با اشاره به اجرای طرح مولدسازی همراه با شفافیت و پیوست رسانه ای گفت: کاوه، دارایی استراتژیک از مجموعه شستا و وزارت رفاه است و مولد سازی در آن باید در اختیار تامین مالی برای تولید باشد تا بتواند کاوه را سودآور کند و تمرکز این شرکت باید بر حوزه عملیات و تولید باشد.

وی در اخر با بیان افزایش سرمایه شرکت افزود: برگ برنده ای که وجود دارد موضوع افزایش سرمایه است که برای همه ی شرکت های سلولزی این موضوع را کلید زدیم. شرکت کاوه با اصلاح ساختار مالی و خروج از ماده 141 می تواند تسهیلات بگیرد و اوضاع بهبود پیدا کند.

در ادامه مهندس حسن خراسانیان گزارشی از شاخص های عملکرد 3 ماه کاغذسازی کاوه را ارائه نمود و به افزایش 106 درصدی تولید نسبت به خرداد سال گذشته با میزان قطعی بیشتر برق اشاره کرد. ایشان ضمن تاکید به افزایش فروش کاغذ تست لاینر و فلوتینگ نسبت به کاغذ قهوه ای، به 1600 تن موجودی کاغذ در انبار و پوشش 82 درصد بودجه تولید خرداد ماه خبر داد.

در پایان مهندس رضا توکلی ضمن خدا قوت به همه دست اندرکاران و کارگران شرکت کاغذسازی کاوه با تحلیل های موردی تمهیداتی در جهت رفع مشکلات و بهبود وضع موجود اتخاذ نمودند.