شرکت صنایع کاغذسازی کاوه (سهامی عام)
شرکت صنایع کاغذسازی کاوه با نام اولیه صنایع کاغذسازی وداد (سهامی خاص) در تاریخ 17/01/1367 با شماره ثبت 69332 در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی تهران ثبت و به موجب صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده مورخ 13/04/1369 به شرکت صنایع کاغذ سازی کاوه (سهامی خاص) تغییر نام داد. شرکت صنایع کاغذ سازی کاوه در تاریخ 24/11/1375 در بورس اوراق بهادار تهران پذیرفته شد و به عنوان دویست و پنجاه و چهارمین شرکت منتخب در فهرست نرخهای سازمان بورس اوراق بهادار در گروه کاغذ و محصولات کاغذی درج گردید. سهام این شرکت در پاییز همان سال از بنک صنعت و معدن به سازمان تامین اجتماعی انتقال یافت.
شرکت صنایع کاغذسازی کاوه با مساحت حدود 67 هزار متر مربع و زیر بنای حدود 34 هزار متر مربع در شهرک صنعتی کاوه قرار داشته و با ظرفیتی معادل 30 هزار تن در سال یکی از معتبرترین شرکتهای تولید کننده کاغذ بازیافتی مورد نیاز صنایع بسته بندی کشور می باشد.
شرکت صنایع کاغذ سازی کاوه تا سال 1395 بعنوان تنها تولید کننده کاغذ لاینر معمولی با بالاترین کیفیت در کشور شناخته می شد، ولی به علت ارزش افزوده پایین این محصول، پس از انجام پروژه بازسازی و نوسازی، کاغذهای تست لاینر و فلوتینگ را نیز به مجموعه محصولات خود اضافه نمود. در حال حاضر این شرکت تولید کننده کاغذ تست لاینر با نسبت 50 درصد، فلوتینگ با نسبت 30 درصد و لاینر با نسبت 20 درصد است که این نسبتها بسته به تقاضای بازار و امکان تامین موارد شیمیایی می تواند متغییر باشد. این شرکت تا سال 1394 حدود 5/9 درصد از سهم بازار بسته بندی در کشور را دارا بود که با ورود رقبای جدید با دستگاه های پیشرفته به روز و سرمایه گذاری بخش خصوص میزان آن در حال حاضر به حدود 5 درصد کاهش یافته است.
تکنولوژی ماشین آلات شرکت صنایع کاغذسازی کاوه قدیمی بوده که با اجرای پروژه های نوسازی و بازسازی در خلال سالهای مختلف و رفع اشکالات و ارتقا مستمر در خطوط تولید و کنترل کیفیت موفق به دستیابی سه هدف استراتژیک افزایش کیفیت تولید، افزایش تنوع تولید و نهایتا افزایش کمیت تولید به منظور جلب رضایت مندی مشتریان و در نتیجه افزایش توان رقابتی محصولات تولیدی گردیده است.
شرکت صنایع کاغذ سازی کاوه مفتخر است که تنها برای حدود 250 نفر بصورت مستقیم و 500 نفر بطور غیر مستقیم ایجاد اشتغال نموده بلکه بعنوان شرکت پیشرو در امر بازیافت، با بکار گیری حجم و دامنه وسیعی از کاغذهای باطله در خدمات محیط زیست بوده و همچنین با ایجاد ارزش افزوده بسیار خوب، صرفه جویی ارزی قابل ملاحظه ای در قبال میزان واردات خمیر ویرجین داشته است.